Acasă – Scoala de Soferi

AutoaichiConect Acasă – Scoala de Soferi

Despre noi

Scoala de soferi Aichi Conect ofera servicii de instruire practica si teoretica in vederea obtinerii permisului auto, categoria B, pe mașini cu cutie automata sau manual perfect funcționale.
Sediul școlii noastre este situat in orașul Popesti Leordeni la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Dimitrie Leonida ( M2) si foarte aproape stația de metrou Apărătorii Patriei Sector 4. Avem profesor de legislatie, instructori autorizati de Ministerul Transporturilor cât și sala de cursuri moderna dotata cu videoproiector si calculatoare.
De asemenea, colaboram cu clinici de specialitate pentru efectuarea analizelor medicale si testarii psihologice. Va așteptăm sa luați permisul cu noi!

Pret Sedinte Suplimentare

-Pret masina manuala la examen 200Lei

-Pret masina automata la examen 250Lei

Pret Optionale

-Pret o sedinta suplimentara cutie manuala 150 Lei (100 min.)

-Pret o sedinta suplimentara cutie automata 200 Lei (100 min.)

-Pret masina la examen 200Lei

-Pret optiune Orar Flexbil (Programarea la orele de condus se face in funcție de programul      cursantului orar L-V) 200 Lei

-Pret optiune Orar Weekend ( Programarea la orele de condus se face in funcție de programul cursantului de luni pana vineri si in weekend) 500Lei.

De ce noi?

Analize medicale si test psihologic incluse

Instrutori experimentati si autoturisme perfect functionale, agreate RAR

Alegerea orelor de practica preferential, inclusiv sambata si duminica

Sedinte suplimentare pentru elevi si posesori de permise auto

Plata in rate

Informatii

Informatii despre desfasurarea cursurilor practice si teoretice
Cursurile teoretice se efectueaza la sediul nostru de catre profesorii nostrii autorizati. Pregatirea se va face cu ajutorul unui soft special, identic cu cel de la DRPCIV, soft care asigura si examinarea cursantilor in vederea promovarii examenului teoretic.

Prin aceasta metoda va veti familiariza cu procedura si gradul de dificultate al examenului real, sustinut in cadrul institutiei calificate.

Cursurile practice vor putea incepe dupa ce cursantul a absolvit cursurile de legislatie rutiera, acesta desfasurandu-se pe autovehiculele agreate de RAR, pe trasee aprobate de Politia Rutiera, cu instructori autorizati.

Orele de practica se vor programa in functie de oferta aleasa.

Documente necesare inscrierii

  1. Cerere
  2. Copie BI/CI
  3. Cazierul Judiciar cu mentiunea „Examen Auto” (nu mai vechi de 6 luni de la data eliberarii)
  4. Aviz Psihologic cu mentiunea „Apt psihologic categoria B”
  5. Buletin de Analize Medicale cu stampila unitatii sanitare autorizate din care sa reiasa ca ati efectuat setul de analize medicale si ca sunteti apt din punct de vedere medical. In cazul in care nu aveti efectuate Testarea Psihologica si/sau Analizele Medicale, va vom trimite in aceeasi zi la o clinica autorizata cu care colaboram pentru a obtine avizele necesare
  6. Fisa de scolarizare eliberata de scoala noastra
  7. Copie permis, daca este cazul